Ofte stillede spørgsmål

Levering & forsendelse

Hvis du har nogen spørgsmål til Hjem&Bord, som ikke besvares på denne side, kontakt os da på info@hjemogbord.dk eller på tlf. +45 3024 8793

Vi fremsender Track and Trace fra det valgte transport firma - hvis ikke du kan finde din ordre her - så tøv ikke med at kontakte os via mail info@hjemogbord.dk

Det er helt op til dig dig - sålænge varen er i ubrugt emballage kan du altid sende den retur - blot udskriv vores returbilag herunder

Vi sender med både GLS og Post Danmark - enten til din adresse eller nærmeste pakkeshop - men det bestemmer du helt selv - sådan er vi nemlig.

Nej vi sender desværre kun til Danmark.

Bytteregler

Det er let at returnere hos hjemogbord.dk - du kan få dine penge retur uanset hvornår du returnere varen blot den er i uåbnet emballage og ikke har været brugt.

1. Pak varen forsvarligt, så den ikke går itu under transporten
2. Print retursedlen og vedlæg varen
3. Porto betales af afsender
4. Pakken skal sendes med omdeling til:

Hjem & Bord
Vestergade 14
4600 Køge

Har du fået varen som gave, bedes du skrive navn og evt. telefonnummer på personen du har fået gaven af, samt dine egne kontaktoplysninger, på retursedlen du sender med varen.

Ønsker du ikke din pakke og vil gøre brug af fortrydelsesretten ved at nægte modtagelsen, så vil du blive trukket fragtomkostninger, når vi modtager din pakke retur.

Har du ikke afhentet din pakke og den bliver sendt retur til os, så står man selv for fragtomkostingerne ved en evt. genudsendelse. Der vil blive trukket fragtomkostninger fra returbeløbet, hvis man ikke ønsker sin pakke genudsendt.

Returseddel kan du hente lige her