Den enestående stjernetegnsfigur fra Royal Copenhagen, formår at indfange stjernetegnets unikke karakteristika. Figuren føles magisk og forunderlig, med de smukke detaljer og tanker, der er lagt i den. Om du placerer den alene eller i et par, er der ingen tvivl om, at figuren tilføjer stilfuldhed, til den moderne bolig. Med sin individualitet er en stjernetegnsfigur, den perfekte gaveide til ham eller hende.

En unik stjernetegnsfigur til hvert enkelt stjernetegn

Hver af de smukke stjernetegnsfigurer er skabt specifik til deres unikke stjernetegn. Der er lagt vægt på de forskellige detaljer, som kendetegner stjernetegnet. Ligeledes er figurerne poseret efter personligheden på stjernetegnet.

Eksempelvis er Fisken meget sensitiv, hvilket er vist ved at figuren kryber sig lidt sammen for at skærme mod det udefrakommende. Omvendt er vædderen aktiv og fyldt med energi, som vist ved at figuren står aktivt på spring.

Hvis du vil finde den rigtige figur til dig selv, eller gaven til en du har kær, kan du se hvad for en figur der passer til fødselsdatoen herunder:

 • Vædderen (Aries) 21. mar. - 20. apr.
 • Tyren (Taurus) 21. apr. - 21. maj.
 • Tvillingen (Gemini) 22. maj - 21. jun.
 • Krebsen (Cancer) 22. jun. - 22. jul.
 • Løven (Leo) 23. jul. - 23. aug.
 • Jomfruen (Virgo) 24. aug. - 23. sep.
 • Vægten (Libra) 24. sep. - 23. okt.
 • Skorpionen (Scorpio) 24. okt. - 22. nov.
 • Skytten (Sagittarius) 23. nov. - 21. dec.
 • Stenbukken (Capricorn) 22. dec. - 20. jan.
 • Vandmanden (Aquarius) 21. jan. - 18. feb.
 • Fisken (Pisces) 19. feb. - 20. mar.

 

Designeren bag stjernetegnsfiguren

Royal Copenhagen stjernetegnsfigurerne er designet af Christel Marott, som var en dansk tegner, maler og multikunstner. Hun har tegnet for ugeblade og modeblade, med det største blad værende Vogue. Christel tegnede i en dybt personlig stil, der appellerede til både unge kvinder og unge mænd.

I 1973 valgte Christel at flytte til Rom, hvor hun begyndte at studere skulpturel kunst. Det var højst sandsynligt gennem hendes studier på kunstakademiet, at hun fik inspirationen og ideen til hendes første figur. Den første Royal Copenhagen stjernetegnsfigur blev lanceret i 2003 og blev et kæmpe hit fra første dag på markedet. Herefter kom resten af figurerne hurtigt på markedet og senere hen blev de også produceret i sort.

 

Rengøring og vedligeholdelse af din stjernetegnsfigur

Da Royal Copenhagens stjernetegnsfigur er produceret i uglaseret porcelæn, tager den lettere imod snavs, end glaserede ting. Dette er primært på baggrund af den lidt ru overflade som figurerne har.

Rengøring af figuren

Figurerne tåler vask med forskellige midler der bruges mod snavs og afsmitning. Det er dog vigtigt at du er forsigtig, når du vasker figurerne, da mange af dem har små, detaljerede og skrøbelige områder.

Vedligeholdelse af figuren

Når din stjernetegnsfigur er gjort ren, kan du vælge at give overfladen lidt fedtstof, så den bevarer sin ensartethed. Det er vigtigt ikke er bruge for meget, da du ikke ønsker at gøre overfladen helt blank. Der er forskellige former af fedtstof du kan bruge, dog vælger de fleste en ganske normal håndcreme. Fugt cremen let på en klud og fordel den nænsomt over hele figuren. Resultatet kan ses med det samme. Behandlingen skulle gerne holde helt til næste vask.