Det er vigtigt at holde skægget snorlige, hvis man gerne vil se godt ud. Med en skægtrimmer er det muligt at holde skægget pænt og nydeligt, uanset om det skal være skægstubbe eller om der skal vedligeholdes på et længere skæg. Om du leder efter en simpel eller avanceret skægtrimmer, finder du den let lige herunder og så er du klar!

 

Skægtrimmer til alle længder

Der findes mange forskellige længder af skæg og nogle foretrækker det kortere eller længere end andre. Om man vil bibeholde 3-dages looket hver dag eller blot groome sit lange skæg, så har vi en skægtrimmer som passer netop dit behov. Skægtrimmerne er designet til at kunne klare både kort og langt skæg og på den måde har du også selv fuld kontrol over hvordan skægget skal stå.

 

Funktioner ved skægtrimmer

Moderne skægtrimmere har mange funktioner og mulighed for mange længder. For at være så hudvenlig som mulig, har de fleste skægtrimmere en indbygget kam, som løfter skæg hårene så man både får en ensartet trimning men også beskytter huden mest muligt. Længderne kan komme helt ned på 1 millimeter og helt op på 20 millimeter, så man med en og samme maskine kan få lige den længde man vil have. De fleste skægtrimmere i dag er trådløse og kræver opladning, men de kan sagtens holde i 45-60 minutter på en fuld opladning og flere af dem kan faktisk tåle vand, så de kan komme med i bad eller renses under vand.

 

Skægtrimmer brands

Hos Hjem & Bord fører vi kun de bedste brands indenfor skægtrimmere som blandt andet Phillips og Braun. Phillips og Braun er blandt de førende inden for klippere og skægtrimmere. Mange skægtrimmere fra Braun og Phillips har mange af de nyeste features. Leder du efter hårtrimmere kan du finde dem her.

 

Har du brug for at vide mere om skægtrimmere er du altid velkommen til at kontakte os.