Levering & forsendelse

Hvor er min ordre?
Vi fremsender Track and Trace fra det valgte transport firma - hvis ikke du kan finde din ordre her - så tøv ikke med at kontakte os via mail info@hjemogbord.dk

Hvor lang tid kan jeg bytte?
Det er helt op til dig dig - sålænge varen er i ubrugt emballage kan du altid sende den retur - blot udskriv vores returbilag herunder

Hvem sendes min ordre med?
Vi sender med både GLS og Post Danmark - enten til din adresse eller nærmeste pakkeshop - men det bestemmer du helt selv - sådan er vi nemlig.

Sender I til udlandet?
Nej vi sender desværre kun til Danmark.


Bytteregler

Det er let at returnere hos hjemogbord.dk - du kan få dine penge retur uanset hvornår du returnere varen blot den er i uåbnet emballage og ikke har været brugt.


Retur

  1. Pak varen forsvarligt, så den ikke går itu under transporten
  2. Print retursedlen og vedlæg varen
  3. Porto betales af afsender
  4. Pakken skal sendes med omdeling til:

Hjem & Bord
Vestergade 14
4600 Køge


Gavebytning

  • Har du fået varen som gave, bedes du skrive navn og evt. telefonnummer på personen du har fået gaven af, samt dine egne kontaktoplysninger, på retursedlen du sender med varen.


Nægtet modtagelse/uafhentet pakke

  • Ønsker du ikke din pakke og vil gøre brug af fortrydelsesretten ved at nægte modtagelsen, så vil du blive trukket fragtomkostninger, når vi modtager din pakke retur.

  • Har du ikke afhentet din pakke og den bliver sendt retur til os, så står man selv for fragtomkostingerne ved en evt. genudsendelse. Der vil blive trukket fragtomkostninger fra returbeløbet, hvis man ikke ønsker sin pakke genudsendt.

Retursedel kan du hente lige her