Hvis du også er vild med kaffe, ved du hvor vigtigt det er med en god kaffemaskine til dit køkken og hjem. Hjem & Bord har et stort udvalg af både almindelige kaffemaskiner og stempelkander, så der både kaffe til hverdag og til de lidt ekstra specielle aftener, hvor det gerne må være lidt lækkert. Om du mest er til stempelkander eller filterkaffe, finder du den rette kaffemaskine lige her hos os.

 

Mange forskellige slags kaffemaskiner

Hos Hjem & Bord fører vi mange forskellige slags kaffemaskiner. Vi har både filterkaffe, espressomaskiner, stempelkander og meget mere. For at finde den helt rigtige kaffemaskine til dig, er det vigtigt at finde ud af hvad dit behov er. Uanset hvad behovet er, har vi helt sikkert kaffemaskinen til dig.

 

Priser på kaffemaskiner

Når du skal finde en ny kaffemaskine, til hjemmet eller kontoret, er prisen naturligvis også en faktor. Hos Hjem & Bord har vi kaffemaskiner i alle prisklasser og til alle slags behov. Vi har både de store professionelle maskiner og naturligvis også de almindelige kaffemaskiner til den daglige kop kaffe. Hvis du leder efter noget som du ikke kan finde, hjælper vi naturligvis så godt som vi kan.

 

Tilbehør og vedligeholdelse

Mange maskiner har i dag automatiske programmer til både afkalkning og rengøring, som gør det lettere for dig, når kaffemaskine skal plejes. Mangler du reservedele, tilbehør eller produkter til vedligeholdelse, kan du altid tjekke vores side eller kontakte os, hvis du ikke kan finde det på siden.