Når tekanden eller stempelkanden står klar til brug, har man tit brug for en god elkedel som hurtigt kan koge vandet, så man ikke spilder for meget tid. Og skal det både være nemt og hurtigt er en elkedel nemlig vejen frem, uanset om det er til kaffe, te eller den daglige madlavning. Elkedlen hjælper nemlig en hel del i hverdagen, da det både er hurtigere og mere strømbesparende at bruge elkedlen end at varme det på et komfur.

 

Varianter af elkedler

Hos Hjem & Bord har vi mange forskellige varianter af elkedler og der findes en lige til netop dit behov og dine præferencer. Vi har mærkerne Kenwood, OBH Nordica, Bosch, Kitchenaid, Stelton, Wilfa, Philips, Eva Solo, og mange flere. Disse er naturligvis også i forskellige størrelser og farver, så du får lige den elkedel du ønsker.

 

Mange funktioner på elkedel

Mange af de nyere elkedler har en masse nye funktioner, som både kan hjælpe på sikkerheden og gøre hverdagen lettere for dig. Disse funktioner kunne være en trådløs elkedel, elkedel med automatisk stop funktion, elkedel med temperaturvalg, så vandet bibeholder temperaturen, så den altid er klar med den perfekte temperatur til både kaffe og te.

 

Se vores store udvalg af elkedler her og har du behov for hjælp kan du altid kontakte os, så vil vi hjælpe dig med finde den helt rigtige elkedel.