Georg Jensen

Her finder du vores udvalg af produkter fra Georg Jensen. 

419,95 DKK349,95 DKK

Viser 1 til 16 af 242 (16 Sider)

Georg Jensen - manden bag virksomheden

Med en lang historie, der strækker sig over 100 år, repræsenterer Georg Jensen fantastisk håndværksmæssig kvalitet og et tidløst æstetisk design, der spænder fra ure til smykker, lampeskærme, lysestager og andre produkter til hjemmet.

Som blot 14-årig begyndte Georg Jensen, at arbejde som sølvsmed, og hans vision for fremtiden, var at blive en stor, anerkendt billedhugger. I 1892 blev han færdiguddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi, som billedhugger og udstillede skulpturer forskellige steder i København, i årene herefter.

Georg Jensens egen filosofi var at skabe design med både høj funktionalitet og unik skønhed. Hans håndværksmæssige evner og kunstneriske talent, kombineret med hans evne til at spotte og udvikle designtalenter, var det grundlag, som han byggede virksomheden på i København i 1904.

Georg Jensen blev i 1923 overrækt en række designpriser i Barcelona, Rio de Janeiro og Bruxelles. Året efter åbnede den første butik i New York City.

Det unikke Georg Jensen design

Georg Jensens stil omhandlede tidens Art Nouveau linjer, som han kombinerede med hans egen karakteristiske energi. Det er selvsamme energi, som er at finde i Georg Jensens design i dag. Flydende og klare former, beriget med udsøgte skulpturelle udsmykninger, stilrene blomstermotiver og rige drueklaser reflekterer hans store glæde ved naturen.

Den vigtigste opgave for Georg Jensen i dag er at mindes og benytte mesterens egne ideer og principper, og oversætte disse til design, der taler til den moderne forbruger.

Når du køber et Georg Jensen produkt får du ikke bare produktet. Du får mange års hårdt arbejde og innovation, samt en historie med dig.